maanantai 9. helmikuuta 2015

IL: Masturboimalla litteä vatsa?

Iltalehden otsikoiden tämän päivän helmi oli "Masturboimalla litteä vatsa?". Jutun sisältöön sen enempää kantaa ottamatta totean, että ainakin suojaamaton seksi aiheuttaa täysin päinvastaisen tuloksen.

Näillä saatesanoilla päästäänkin itse asiaan. Eli hei vaan, täällä kirjoittelee Ninni. Olen 20-vuotias nuori nainen, asun avoliitossa mahtavan miehen kanssa vastaremontoidussa rivitalokolmiossamme ja elämäämme ilahduttaa pian puolitoistavuotias koira, tamperelaisittain monirotuinen eli moro. Pian elämäämme rikastuttaa myös pieni ihmisen alku. Viikkoja tällä hetkellä 33, joten laskettu aika osuu maaliskuun lopulle. Mies pitää sormia ristissä aprillipäivän puolesta.

Tarkoituksenani oli aloittaa tämä blogi jo kauan aikaa sitten, mutta joka kerta on iskenyt tyhjän paperin syndrooma. Nyt innoistuin tuosta Iltalehden raflaavasta otsikosta niin paljon, että sain siitä kimmokkeen tähän ensimmäiseen tekstiin. En ole kirjoittanut ajatuksiani ylös mihinkään koko raskausaikana ja olen jopa hieman kateellinen heille, jotka näin jaksavat/muistavat/osaavat tehdä. Varmaankin tämä älyttömän helppo raskaus on syy sille, etten juuri ole kokenut tarpeelliseksi kirjoittaa erityistä raskauspäiväkirjaa koska en päiväkirjaa muutenkaan kirjoita. Helppo aika alkoi heti ensimmäisen kolmanneksen jälkeen aamupahoinvoinnin helpottaessa ja siitä eteenpäin olenkin selvinnyt ehkä jopa kadehtittavan helpolla. Mahakuviakaan en ole (vielä) ottanut, koska mahani alkoi näkyä oikeastaan vasta 20, viikon jälkeen. Edelleen voin kulkea talvitakissa ilman, että kukaan huomaisi mitään. Ilman takkia onkin sitten jo eri juttu.

Olen opiskellut sisustusalaa ja ajatuksenani onkin, että blogista ei tule yksinomaan vauvablogia. Remontoimme juuri mieheni, vanhempiemme ja mieheni ystävien avustuksella ensiasuntomme ja ajattelin esitellä remonttituloksen ennen ja jälkeen-kuvien avulla. Maalarin hommiakin jonkin aikaa tehneenä koen, että joku toinen voisi hyötyä remonttikokemuksestamme. Sisustusmielessä esittelen ainakin tulevan lastenhuoneen, jonka sisustusta olen pyöritellyt päässäni viimeisen kuukauden. Muu kämppä onkin niin pitkälti Ikeaa ja edelleen paikkaansa hakevia huonekaluja, että vaatii sekä valokuvaajan, että kuvankäsittelijän taitoja saada edustavia kuvia. Kenties jonakin päivänä.. Blogimaailmaan tutustuin ensimmäiseksi kosmetiikkablogien kautta, sillä koen äärimmäisen hankalaksi löytää itselleni oikeasti toimivia tuotteita. Mahdollisesti siis joskus sisältö sivuaa tätäkin maailmaa.

Eiköhän tässä ollut uteliaimmatkin lukijat karkoittava alustus, joten ei muuta kuin ensi kertaan! Mikäli siis onnistun säilyttämään alkuinnostukseni tätä päivää pidemmälle.

- Ninni

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...