maanantai 14. marraskuuta 2016

Ponitytöt testaa - #OrganixbuzzFI

Hetken aikaa ollaan saatu nauttia lumesta ja pikkupakkasista, mutta sopivasti juuri ennen lumentuloa kävimme tallilla moikkaamassa "kopotikopoteja". "Heppa, ihhahhaa ihhahhaa koppotikoppoti.." kuuluu kotona usein. Toisin sanoen aina kun likka bongaa jostain hevosen. Tai hirven, laaman, you name it. Voisikin sanoa sen lukeutuvan lempieläimiin pupun, koiran ja kissan rinnalle.

Miehen serkulla on oma hevonen ja meidän tyttöjen ikäero on huimat viisi päivää. Loistava seura oli loistava syy mennä hevostelemaan!  Vanhempi tytöistä hoiti pientä miniatyyrihevosta tottunein elkein nuoremman tupsupään seistessä tumput suorina. Kirjaimellisesti. Onneksi kokenut pieni ponityttö opasti aloittelijaa hepan harjauksessa ja halimisessa.



Kaikesta halimisesta, harjaamisesta ja jopa parin minuutin ratsastuksesta tuli tietenkin nälkä. Siirryimme satulahuoneen puolelle mutustelemaan eväitä (roiskeläppää, rinkeleitä, äideille vähän irtokarkkeja..) ja kaivoin kassista pienten kulinaristien testiin Organix fingerfoodsit. Olen Buzzador ja pääsimme tytön kanssa mukaan Buzzador-kampanjaan, jossa oli tarkoitus testata näitä ja testauttaa myös lähipiirin lapsilla. Nälkäiset ponitytöt olivat heti näiden kimpussa!



Nämä ovat siis Iso-Britanniasta saapunut menestystuote: luonnonmukaisia maissinaksuja. Ne tehdään luomuainesosista eikä niissä ole turhia lisäaineita. Tästä syystä pusseissa lukee "No Junk Promise." Reippaan kokoiset naksut oli helppo napata pussista myös pienin sormin. Testiryhmän reaktio kuulosti kutakuinkin seuraavalta: "Hyvää." "Namnamnamnam!" "Joo." ja "Mmm." (Kun kysyttiin haluaako lisää.) Osui ja upposi. Myös äidit makustelivat näitä ja yksissä tuumin todettiin porkkana parhaimmaksi. Lapsilla ei ollut selvää suosikkia, kaikki meni mitä tarjottiin ja lisääkin vaadittiin.



Maku  näissä selkeästi on pieneen suuhun kohdillaan ja naksut ovat pysyneet rapeina myös avatuissa pusseissa. Ainoa huono puoli näissä on hienoinen sotkevuus. Porkkanalla ja paprikalla kuorrutetut naksut varistavat oranssia murua, joka tarttuu pieniin, tahmaisiin sormiin ja nassuihin erittäin hyvin ja kädet ja naama on pyyhittävä kostealla paperilla herkuttelun päätteeksi. Tosin niin se pyyhitään muidenkin herkkujen jälkeen, eli en nyt tiedä mistä motkotan.

Yllä olevasta kuvasta hahmottaa hyvin naksujen koon. Pieni vaaksamitta ilmestyi kuin tilauksesta ja sekunnin murto-osassa maissirengas oli paremmissa suissa. Rengas on siis maissi-, sydän paprika- ja pötkö porkkananaksu. Tuossa näkyy myös naksuista irtoavat muruset. En välttämättä autoreissuille pakkaisi näistä mukaan muita kuin vähiten sotkevia maissirenkaita. Taidan silti jatkossa ostaa näitä, koska tavalliset maissinaksut taitavat käydä likalle tylsiksi.

Summa summarum: Organix Finger Foodsit maistui meille ja tutuille hyvin ja tyttö tykkäs niistä melkein yhtä paljon kun kopotikopoteista.



tunnisteet: #OrganixbuzzFI #Buzzador

1 kommentti :

  1. Casino Apps on Google Play | JCM Hub
    You can easily play the 제주도 출장안마 game with your 당진 출장안마 friends, 여주 출장마사지 or even other 군산 출장샵 people. That's why we're introducing a new 문경 출장샵 way to play. This means that you can play the

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...