tiistai 12. toukokuuta 2015

Äidin pelastus

Vanhempani lupasivat heti alkuun hankkia Pätkikselle sitterin ristiäislahjaksi. Etsin parasta sitteriä kissojen ja koirien kanssa ympäri internetiä. Kriteereinä ulkonäön lisäksi oli mukana tuleva tai erikseen saatava lelukaari, tukevuus (jotta koira ei temppuillessaan kumoa sitteriä), joustavat säätömahdollisuudet ja riittävä painoraja. Lopulta löysin vastauksen kaikkiin vaatimuksiini:



2ME Stina sitteri! Ihanan pirteä limenvihreä yhdistettynä aina tyylikkääseen mustaan näyttää hyvältä lähes missä tahansa. Lelukaaren nallet ja pallo ovat mielestäni hieman liian hempeät noin ärhäkkään vihreään yhdistettynä, jos ne olisivat räikeämmän väriset olisi sitteri aivan täydellinen. Ne saa kuitenkin irti, joten jos hempeys häiritsee liikaa voi tilalle laittaa omaan makuun paremmin sopivat.


Sitteri on todella tukeva, enkä ole enää lainkaan huolissani koiran mahdollisista hepuleista. Keinutus sujuu myös näppärästi vaikka toisella jalalla samalla kun kirjoitan blogia tai teen mitä vaan. Lukitusmahdollisuus myös pitää sitterin visusti paikallaan. Sitteristä löytyy myös kantokahvat, joten huoneesta toiseen siirtely käy kätevästi.




Paras ominaisuus on selkänojan ja jalkatuen portaaton säätö. Kuvissa demonstroituna sitterin mahdolliset ääriasennot. Lelukaari on myös vapaasti liikuteltavissa, sekä tietysti irrotettavissa. Niskatyyny on tarralla kiinni sitterin takaosassa ja mahdollista ottaa irti tai laskea kutakuinkin selkänojan puoliväliin pientä vauvaa varten.


Haaratuessa on säädettävä klipsikiinnitteinen vyö, joka helpottaa vauvan laittamista sitteriin. Painoraja sitterissä on 12 kiloon asti, useimpien sittereiden kestäessä painoa 9 kiloon saakka.

Tilasimme sitterin Lekmer.fi:stä. Hintaa sitterillä on 55,90e, joten kaikkine ominaisuuksineen hinta-laatusuhde tälle on aivan loistava! Tilaus tehtiin viikonloppuna ja sitteri oli perillä seuraavana perjantaina. Samassa tilauksessa oli myös muuta mukavaa, jotka tulivat kaksi päivää ennen eri varastolta. Toimituskin oli siis mukavan nopea.

Lopusta tilauksesta on tulossa esittelyä hieman myöhemmin.

-Ninni-



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...