perjantai 17. heinäkuuta 2015

Hammaskeijulle töitä

Ne ovat täällä! Nimittäin ensimmäiset nököhampaat!
Pätkis on viime aikoina kuolannut tavallista enemmän ja syykin sille sitten selvisi. Sunnuntaina Pätkiksen pikkuserkun synttäreillä pohdittiin Miehen kanssa onko vauva kipeä, kun tuntui tavallista lämpimämmältä ja oli myös hieman vaisumpi. Kotona mitattiin lämpö ja mittari piipitti 36,8 asteen kohdalla eli vain hieman Pätkiksen normaalia lämpöä enemmän. Itselleni 36,8 olisi jo lähes sängynpohjalämpö, mutta minä olenkin vilukissa.
Maanantaina Mies sitten bongasi Pätkiksen alaleuassa komeilevat pienet hampaanalut. Toinen oli jo puhjennut ja toinen on juuri puhkeamaisillaan. Helpolla on päästy ainakin näiden ensimmäisten hampaiden kanssa. Maanantaina Pätkis oli ehkä hieman tavallista kärttyisämpi, mutta muuten on viikko mennyt vain kuolatessa ja sormia syödessä.
Pesin ja viilensin äitiyspakkauksen purulelun käyttövalmiiksi ja peräti muutaman minuutin Pätkis sitä natusti ennen kuin lelu päätyi parempiin suihin.. Lelu jäi leikkimatolle kun kävimme vaihtamassa vaipan ja takaisin tullessamme koira makasi lattialla purulelu tassujensa välissä. Eikä ollut tosiaan oma vaan Pätkiksen purulelu. Yksi kolmesta vesitäytteisestä purutyynystä oli rikki ja vedet roiskuivat puristaessa pihalle.
Onneksi Pätkiksen mummi ja mummu molemmat toivat purulelun tullessaan heti kun kuulivat hampaista ja toinen oli samanlainen kuin koiran syömä. Se on parhaillaan jääkaapissa viilentymässä natustelua varten.
Huomenna Pätkis onkin jo neljä kuukautta ja alkuviikon neuvolassa saadaan varmaankin ohjeita soseiden aloittamiseen. Sosekokeiluista siis tiedossa juttua myöhemmin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...