keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Rokkia kansalle



Tänään koittaa pitkään odotettu ilta, nimittäin nämä äiti ja isä lähtevät yhdessä baanalle! Miehen äiti eli Pätkiksen mummu tulee vahtaamaan molempia kakaroita, lasta ja koiraa, ja me suuntaamme kulkumme kohti uutta Kantolan tapahtumapuistoa ja AC/DC:n konserttia!



En voi väittää olevani AC/DC:n fani, mutta sitäkin on tullut jonkin verran kuunneltua näiden Miehen kanssa vietettyjen vuosien aikana. Joskus itseasiassa tungin sormet korviin ja vaihdoin huonetta isäni laittaessa vanhalta kunnon lp-levyltä soimaan Back in Black -albumin. Valitin Brian Johnsonin äänen olevan järkyttävää narinaa ja isäni tietysti huudatti levyä nupit kaakossa. En vieläkään pidä koko tuotannosta ja kaikista kappaleista, vaan olen tälläinen massan mukana menijä ja tiedän tasan ne tunnetuimmat biisit. Tarkoituksenani oli perehtyä hieman myös muihin biiseihin, etenkin Rock or Bust -albumiin, jonka nimeä kiertue kantaa. Noh, tässä on ollut vähän muita kiireitä ja lähden siis soitellen sotaan. Onneksi Mies sentään tietää biisejä, niin voin edes nimiä opetella.



Eilen olimme Pätkiksen kanssa neuvolassa. Käynti venyi noin tunnilla lääkärin aikataulun vuoksi ja muutenkin koko käynti oli hieman omituinen. Oma neuvolatätimme oli lomalla, joten hoitaja otti vain mitat eikä kuulumisia juuri vaihdettu. Ihan ei vieläkään mennä käyrillä ja nyt oli kuulemma päänympärys kasvanut suhteessa pituuteen liikaa, joten menemme ensi viikolla mittaamaan sen uudestaan. Normaalilta vauvan päältä tuo minun silmiini ainakin näyttää, joten epäilen tuloksen johtuvan enemmän eri mittaajasta kuin yleensä. Eri hoitajia ja lääkäreitä seuranneena päänympäryksenkin voi mitata niin monesta eri kohtaa.



Neuvolan jälkeen piti vielä ehtiä hakemaan porkkanoita kaupasta Pätkiksen ensimmäistä sosetta varten. Se reissu jäi tekemättä tuon tunnin neuvolaviiveen ja muiden bisnesten takia ja näyttää siltä, etten tänäänkään ehdi soseita kokkaamaan. Sormet kuitenkin syyhyävät lusikan varteen, joten huomenna olisi tarkoitus testata taitoja. Ehkä kuitenkin ostan myös valmiin sosepurkin, ihan noin niinkuin varmuuden vuoksi jos porkkanat palavat pohjaan..



Loppuun vielä kännykkäkuva Pätkiksestä, joka on jo ihan rokkimeiningeissä!




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...