tiistai 23. helmikuuta 2016

Millainen treenaaja olet? Testaa ja voita aktiivisuusranneke!

Kuten kerrottu, hommasin vuden alussa salikortin ja ryhdyin treenaamaan. Tällä hetkellä käyn kaksi kertaa viikossa salilla ja suunnitelmissa olisi sovittaa viikkoon vielä yksi treenipäivä lisää. Kesällä olen töissä ja hyvä jos silloin ehdin edes viikonloppuna salille. Täytyy siis treenata varastoon!

Olen jo huomaavinani kehitystä monessakin paikassa, mutta voi olla toiveajatteluakin. Mutta ei haittaa, kuviteltukin kehitys antaa lisäboostia! Rakastan tehdä käsitreenejä, koska hauikset saa niin järkyttävään pumppiin että oikein kiristää. Pitkään kipeänä ollut polvenikin pysyy pikkuhiljaa paremmin menossa mukana vaikka kipeytyykin vielä välillä pahasti. Kuukausi sitten en pystynyt tekemään askelkyykkyä oikealla jalalla ja nyt voin hyvänä päivänä tehdä vaikka kaksikymmentä.

Pidän itseäni melko tavoitteellisena treenaajana ja yritän pusertaa salilla kaiken mikä irti lähtee. Ruokavalio tosin puhuu hieman toista kieltä (terkkuja nakeille ja ranskalaisille sinne uuniin!), mutta syön sentään jo paljon enemmän salaattia kuin aiemmin.

Tein A-lehtien treenikyselyn ja olenkin sen mukaan "täysillä treenaava urheilupirkko"! Tulos antaa ehkä hieman todellisuutta sporttisemman vaikutelman, mutta ei se metsään mennyt. :)


Tee sinäkin testi! Testaa, millainen liikkuja olet! Samalla voit osallistua arvontaan, jossa vastanneiden kesken arvotaan kaksi Polar Loop Crystal aktiivisuusranneketta (arvo 160e). Arvonta suoritetaan 16.3.2016. Kampanja päättynyt.

Olen harkinnut jonkin aikaa aktiivisuusrannekkeen hankkimista, mutta laadukkaimmat ovat sen verran hinnakkaita, että asia on toistaiseksi jäänyt ajatuksen tasolle. Tuo Polar Loop Crystal olisi kyllä aika mahtava jo kauniin ulkonäkönsä takia. Eli jos sellainen kiinnostaisi, niin ei muuta kuin testailemaan! Minä jään sormet ristissä odottamaan josko arpaonni osuisi omalle kohdalle.

(Postaus sisältää mainoslinkin.)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...