maanantai 2. toukokuuta 2016

Vappu

Me juhlittiin vappua juhlittiin perinteikkäällä vapputorilla! Viime vuonna vappuriennot olivat vähissä, mutta tänä vuonna nautittiin koko setti vappupalloineen kaikkineen. Munkkia Pätkis ei vielä maistanut, mutta jäätelöä sai haukata. Torikahviloissa istuneet vanhemmat ihmiset katselivat hymyillen Pätkistä, joka kesken torikipityksen innostui tanssimaan kun lavalla soittaneet Pommi ja Gommi aloittivat astetta menevämmän biisin. Pätkiksellä menee rytmi heti jalkoihin ja hyvän musiikin tahtiin pitää aina hytkyä vaikka olisi mikä kesken!
Olimme liikenteessä mummin ja vaijan ja mummun kanssa. Torilla mukaan liittyi myös Pätkiksen puoli vuotta vanhempi pikkuserkku äitinsä kanssa. Pätkis sai tavatessa ison halin ja erotessa ison pusun pikkuserkkupojalta :)

Sää oli aivan loistava. Minä tietysti optimistisena varasin itselleni takin lisäksi hupparin, pipon ja kaulahuivin rattaisiin mukaan. Ei tosiaan ollut tarvetta! Takin heitin melkein heti pois ja nyt aurinkoisesta päivästä muistuttaa punainen niska, kaula ja naama. Aika siis kaivaa aurinkorasvat esiin..
Tänään minitornado oppi kiipeämään sohvalle! Hikihän tässä on tullut kun olen heitellyt lattialle tyynyjä sitä mukaa kun Pätkis on ollut sukeltamaisillaan alas. Ja huomattuaan kuinka kivaa pehmeille tyynyille on pudota, tornado on noussut uudestaan sohvalle ja sukeltanut taas alas ennen kuin ehdin edes kissaa sanoa. Tää on kiva ikä olla Pätkis! Vastapainona tälle hurjastelulle olen saanut nauttia syliin kiipeävän pikkulikan haleista ja pusuista. Pätkis pussaa söpösti painamalla nenänsä ja suunsa poskeani vasten ja tuhisee. Tää on kiva ikä. ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...