tiistai 10. marraskuuta 2015

Hei, me melkein kontataan + alevinkki

Pätkis heräsi iltapäiväpäikkäreiltään tosi itkuisena ja viihtyi sylissä halittavana pitkään. Pahimman järkytyksen laannuttua touhuilimme olohuoneen lattialla ja Pätkis hytkyi taas konttausasennossa eestaas. Heiluttelin lelukoiraa edessä syöttinä ja sieltä se tuli! Ensimmäinen konttausliike! Vasen polvi siirtyi hienosti eteenpäin, mutta liike loppui siihen ja muksu lysähti mahalleen. Kohta siis liikutaan entistä liukkaammin! Olin niin innoissani, että laitoin Miehelle heti viestiä asiasta. Isovanhemmille en sentään vielä hehkuttanut, ehkä huomenna.

Tänään olin taas työharjoittelussa maalaamassa. Marjapuuron väriset seinät vaihtuivat raikkaan valkoiseen pohjamaaliin ja huomenna pääsen maalaamaan pintamaalia. Ja repimään vanhaa tapettia pois, joka sekin on maaliin sointuvasti marjapuuron punaista. Koko asunto oli pelkkää marjapuuroa! Onneksi otin kännykällä kuvan siitä ihanasta sävystä, niin voin huomenna laittaa ennen - jälkeen -kuvat maalauksesta.


Loppuun alevinkki: Lekmerillä on nyt älyttömän hyvät alet! Minulle tulee heidän uutiskirjeensä sähköpostiin ja monesti vain selaan sen läpi ja saatan muutamaa juttua vilkaista sivuilta tarkemmin. Nyt kiinnostuin -50% ale -mainoksesta ja onneksi niin! Bongasin nimittäin halvempaakin halvemman Carena Fårö lämpöpussin. Normihinta on lähes 70e, mutta alennushinta on 19,90e! Alennus on siis 71%!

Kuva: Lekmer.fi


Olen kytännyt Facebookin paikallista lastentarvikekirppistä lämpöpussin toivossa, mutta kaikki edulliset myydään heti ja muut on kuudenkympin Ticketin pusseja. Tuon Carenan alennushinnalla saisin talven pari käytetyn pussin, joten todellakin sijoitan rahani uuden uutukaiseen pussukkaan. Nyt vain odottelen paketin saapumista ja pakkasia!

Kaikki aletuotteet näet tästä. Tarjoukset ovat voimassa ensi tiistaihin asti, joten kipin kapin jouluostoksille!



(Postaus sisältää mainoslinkkejä.)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...