lauantai 28. marraskuuta 2015

Jäätelöä joulumarkkinoilta

Joulu tulla jolkottaa ja joulumarkkinakausi on korkattu! Parolan asemalla oli tänään joulumarkkinat, jossa oli useita bloggaajia myymässä omia käsitöitään ja muita ihania juttuja saippuoista neuleisiin. Fiilistelin tarjontaa jo eilisiltana osallistujien blogeja selailemalla ja tiesin tasan tarkkaan mitä aion markkinoilta hankkia.

Tadaa! Pinjacoladan Jäätelö- ja Jänis-printit! Näissä on aivan ihanan herkulliset värit, etenkin jäätelöissä ja söpöjä pupuja taas ei kukaan voi vastustaa.


Tuo puputaulu on itseasiassa ensimmäinen ja ainakin toistaiseksi ainoa Pätkiksen huoneeseen hankkimani vaaleanpunainen asia. Kuvatessani näitä kuvia makuuhuoneessamme erinäisten lamppujen kanssa mallailin taulua myös mustalle makuuhuoneen seinälle. Sopisi sinnekin! Yritän pysyä lujana ja laittaa taulun kuitenkin Pätkiksen huoneeseen, kun sen sinne hommasin.


Mieleni teki myös Kettukarkki SHOPin myymiä ihania saippuoita. Erityisesti tyylikkäässä mustassa pumppupullossa myytävä minttu-kookossaippua kutkutti, koska olen etsinyt vessaamme mustaa saippuapulloa. Tämän ajatuksen jätin kuitenkin vielä kytemään, koska kookos ei kuulu suuriin suosikkeihini.


Jos ja kun haluat nyt söpöstellä ihanan makeilla jätskeillä ja pupujusseilla, suuntaa Pinjacoladan printtikauppaan ja tilaa nuo ihanuudet itsellesikin! Minä jään miettimään hommaanko jäätelöillekin kehykset vai teippaanko ne vain värikkäillä washiteipeillä suoraan seinään. Siinä vasta pulma.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...