sunnuntai 20. syyskuuta 2015

1 000 rikki!

Tunnustan: seuraan lähes fanaattisesti blogini kävijämäärää, joka pitkään polki suunnilleen samoissa numeroissa. Viikossa kävijoitä saattoi olla vain kymmenen ja hihkuin riemusta kun ensimmäinen sata näyttökertaa meni rikki. Pari viikkoa sitten joku linkkasi blogini Vauva.fi:n keskustelupalstalle ja sen jälkeen kävijämittari on käynyt kuumana. Asiaa siivouksesta -postaukseni on saanut lukijoita jo yli sata ja olen ihan innoissani! Itse en ole vielä kehdannut blogiani missään mainostaa, mutta muutama satunnainen kävijä on eksynyt blogiini muihin blogeihin jättämieni kommenttien kautta. Nyt blogini kävijämäärä on ylittänyt tuhannen rajan ja voi sitä riemua, kun huomasin nelinumeroisen luvun kävijämittarissa! Kiitos kaikille kävijöille ja lukijoille! Saa jättää myös kommenttia.

Innostun jokaisesta uudesta kävijästä, mutta en silti mainosta blogiani. Millä minä sitten muka saan uusia kävijöitä ja mahdollisia Lukijoita? Liityin jokin aika sitten Blogloviniin, mutta itsekään en sitä juuri osaa käyttää, eli sen varaan en luota. Törmäsin kuitenkin kotimaiseen Blogipolkuun ja ilmoitin blogini sinne. Se on minun mielestäni Bloglovinia helppokäyttöisempi ja selkeämpi ulkoasultaan. Sieltä myös löytyy kategorioittain monia suomalaisia blogeja ja sieltä on helppo löytää uutta luettavaa. Nyt voit löytää myös Mmamallaman Blogipolun kautta! Seuraajaksi voit ryhtyä klikkaamalla blogin oikeassa reunassa olevaa kuvaketta. Blogiani voi tosiaan seurata myös Bloglovinin kautta, johon taas pääset klikkaamalla oikeassa reunassa olevaa sydäntä.

Siitä on aikaa, kun olen viimeksi HTML:llä leikkinyt ja voin tunnustaa noiden pienten palluroiden tuonne saamiseen uhrautuneen tunnin jos lasketaan mukaan kuvakkeiden teko Photoshopilla. Nyt ne kuitenkin sieltä löytyvät ja kenties saavat myöhemmin seurakseen muitakin palluroita.
Ei sillä, ettenkö tahdo lukijoita. Tämä lause vain tuntui sopivan tähän.
Tänään me ja vanhempani kävimme Pätkiksen vaarin perheen luona syömässä. He asuvat aivan ihanassa vanhassa talossa peltojen keskellä ja heillä on lampaita, kanoja, kalkkunoita, koiria ja kissoja. Oikea kotieläinpuisto! Olen aina ihan fiiliksissä päästessäni sinne. Pätkis pomppi sylistä syliin ja mutusteli ruisleipää meidän muiden nauttiessa aivan taivaallisesta lohesta. Sain sitä mukaani ja nyt siirrynkin sohvalle nauttimaan lohi-illallista ja katsomaan televisiota päivän viimeistä Pätkiksen lääkeaikaa odotellessa.

2 kommenttia :

  1. Hei ja Onnittelut! Kiva että joku toinenkin seuraa lähes fanaattisesti noita lukijamääriä, onhan se ihanaa huomata että joku ja joskus käy ja jättää kommenttiakin. Löysin luoksesi juurikin Blogipolun kautta; kyllähän se auttaa näkyvyydessä kun listautuu näihin blogilistoihin :) ja auttaa saamaan lukijoita. Muksua Syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinnpä, on kiva huomata ettei kirjoittele ihan täysin itselleen vaan jutuista on kenties joku muukin kiinnostunut :) Yllätyin todella positiivisesti Blogipolun olemassaolosta ja hyvästä tasosta, sieltä löytyy lähes päivittäin edes joku mielenkiintoinen postaus. Ja näkyvyys ja uudet lukijat on tietysti aina kivoja. Oikein hyvää syksyä myös sinulle! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...