maanantai 14. syyskuuta 2015

Bileitä, vauvatreffejä ja epäasiakaspalvelijoita

Viikonloppuna juhlimme ystäväpariskuntiemme kanssa yhden osapuolen synttäreitä. Hän on pari kuukautta Pätkistä vanhemman pojan tuore äiti ja viimeksi ollut yöelämässä yli vuosi sitten. Ensin istuimme iltaa heidän ihanassa kodissaan, natustelimme sipsejä, joimme kuka mitäkin, juttelimme ja nauroimme ja kuuntelimme dj-miestemme soittamaa musaa. Osa porukasta poistui paikalta jo aikaisemmin ja lopulla jengillä suuntasimme keskustaan, jossa oli käynnissä tuttujen järjestämät bileet. Mies oli edellisen yön töiden jälkeen sen verran väsynyt, että tyytyi kuskin osaan, joten säästimme pitkän pennin taksirahoissa. Emme edes päässeet baariin sisälle kun ensimmäinen tuttu jo hyppäsi kaulaan. Pienessä baarissa ei ollut väkeä ihan tungokseksi saakka, mutta sopivasti. Niistäkin ihmisistä suuri osa oli porukastamme edes jollekin tuttu. Varsinkin miehille paikalla oli monia vanhoja tuttuja, joten minä ja synttärisankari keskityimme nesteytykseen ja jutteluun, koska hard dance ei ole ihan meidän tanssijaloillemme sopivaa. Toki vähän piti silti pomppia ja heilua.

Kaikilla oli tosi kivaa ja kotiin lähdin noin puoli kolmen aikaan lopun porukan suunnatessa keskustan baareihin. Mies oli lähtenyt jo tuntia aikaisemmin, koska oli nukkunut edellisen illan jälkeen vain pari tuntia. Neljältä yöllä pääsin nukkumaan ja nukuin oikein pitkään. Mies tuli Pätkistä hakemasta melkein heti minun noustuani ja reaktiosta ja pusujen määrästä päätellen koiralla oli ollut kaikista eniten ikävä lauman pienintä jäsentä. Sunnuntai meni pitkien unien takia vain kotona möllötellessä, mutta tänään kävimme Pätkiksen kanssa treffeillä! Synttärisankarin kanssa nimittäin totesimme olevamme molemmat päivisin kotona vaikka autot seisovat pihassa. Niinpä sovimme vauvoille treffit ja varmasti pyrimme näkemään tästedes useammin. Vauvoilla oli hirmuhauskaa ja oli ihanaa päästä välillä aikuiseen seuraan. Pätkiksen kanssa keskustelut ovat vielä melko alkeellisia, joten Miehen ollessa kotona minulle iskee välillä kaamea puheripuli jota hän ei aina kestä kuunnella. Nyt sain pari tuntia jauhaa vauvoista ja kaikesta muusta ja se teki tosi hyvää. Kaverin poika osoittautui muuten pyllymieheksi napatessaan kiinni Pätkiksen pyllystä! ;)



Kirjoitin aikaisemmin kokemuksia Brio Smile-rattaista ja mainitsin miinuksena toisen eturenkaan väpätyksen. Viikko sitten olin yhteydessä rattaiden ostopaikkaan ja he pakoilivat vastuutaan väittämällä mm. etteivät rattaat ole takuun piirissä koska en ole alkuperäinen ostaja. Kuluttajaneuvontaankin olin yhteydessä, koska en tuollaista kakkaa purematta niele. Sieltä sain hyviä neuvoja ja asian käsittely myyjäliikkeen kanssa jäi toistaiseksi kesken. Viikolla oli joka päivä hirveä kiire ja vasta perjantaina analysoimme kauppareissulla rattaiden kulkua tarkemmin. Toinen eturengas ei aina edes osunut maahan ja siksi tietysti pyöri vimmatusti ympäri. Maahan osuessaan se alkoi hyvin pian heilumaan rajusti puolelta toiselle ja rattaita oli hankala työntää suoraan. Edellisen omistajan lapsi oli paljon Pätkistä isompi ja kulki kasvot menosuuntaan, jolloin painopiste oli edempänä eikä väpätys ollut kovin merkittävää.


Meille vinkattiin Vauvatalo Johannassa käyntiä ja kävimmekin siellä perjantaina, jolloin paikalla ollut myyjä pahoitteli ettei tiedä huoltoasioista mitään, joten Mies kävi siellä tänään uudemman kerran omistajan ollessa paikalla. (Ensin hän oli huoltoasemalla pumpannut renkaisiin tasaisen paineen ja räjäyttänyt siinä sivussa toisen takarenkaan.) Vauvatalo Johannassa sanottiin heti, että kyseessä on tyyppivika ja valmistaja on tiedottanut jälleenmyyjiä ongelmasta ja sen korjaamisesta. Kyseessä oli niinkin hankala korjaus kuin o-rengas tiettyyn väliin (meillä väpätys oli niin voimakasta, että piti laittaa tavallista isompi) ja mahdollinen takarenkaiden väpätys korjaantuu prikalla. Mies kävi ostamassa parilla eurolla pussin, jossa oli 50 kappaletta erikokoisia o-renkaita ja laittoi palaset paikalleen. Huomenna käyn Pätkiksen kanssa kunnon koeajolla, mutta Mies ei kuulemma enää väpätystä huomannut.

Ongelman pitäis siis olla näillä eväillä hoidossa! Vauvatalo Johannasta olen kuullut paljon hyvää, etenkin tutuilta tuosta paikallisesta. Lämpimästi voin suositella heitä, sillä kuuleman mukaan kaikkialta saa yhtä hyvää ja ystävällistä palvelua!


EDIT 17.09.2015: Annoin rattaiden ostopaikkaan palautetta tästä huonosta asiakaspalvelusta ja eilen sieltä soitettiin ja pahoiteltiin tapahtunutta todella ystävällisesti. Tästä opin, että palautetta kannattaa aina antaa kun siihen on aihetta. Näin antaa myös virheen tehneelle osapuolelle mahdollisuuden korjata tilanne. Heille 5/5 asian hoitamisesta, mitään ei jäänyt hampaankoloon! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...