keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Ilmaista kivaa vauvaperheille!

Kaikki rakastavat ilmaisia asioita, eikö? Bongailin jo ennen Pätkiksen syntymää erilaisia bonusklubeja ja muita kerhoja, joista vauvaperheet saisivat etuja päivittäisistä tarvikkeista. (Miten niin perso ilmaisille asioille?) Alla on listattuna muutamia tällaisia sivustoja internetin syövereistä. Kaikkia listassa olevia sivuja en itse käytä, mutta varmaan joku hyötyy niistäkin joita itse en ole kokenut tarpeellisiksi.

vauvanruoka soseet Piltti Muksu

Vauvanruoat

Haluaisin olla se "luomumutsi", joka tekee itse soseet ja jättää perheen arkiruuasta pienen annoksen vauvalle sopivaksi. Myönnettävä on, että omatekoiset soseet ovat valitettavasti jääneet kutakuinkin bataattiin, porkkanaan ja banaaniin. Porkkana tosin oli tositosi luomua suoraan isovanhempien puutarhasta. Enimmäkseen meillä käytetään valmiita purkkisoseita. Tähän kategoriaan kuuluvista sivuista ehdottomasti paras on Pilttipiiri. Sieltä löytyy tietoa vauvanruuista ja voit testata omat tietotaitosi. Paras ominaisuus kuitenkin on pistekauppa, jossa voit vaihtaa Piltti-tuotteista keräämäsi pisteet vaikka Brion puuleluihin, vauvan pussilakanoihin tai Muumi-mukeihin. Pilttipiiri on sivustoista eniten käyttämäni ja kirjaan pisteet sitä mukaa kun kannan purkkeja kaupasta. Plussaa nopeasta asiakaspalvelusta. Muutaman kerran sivu ei ole huolinut ruokapurkkien koodeja ja sähköpostia laittamalla pisteet on kirjattu tilille hyvinkin pian. Liity Pilttipiiriin tästä!

Pätkis syö myös paljon Muksun soseita ja puuroja. Tuskailimme puuronirson vauvan kanssa kunnes mummi toi kokeeksi pari Muksun persikka- ja kuningatarkaurapuuroa. Kas kummaa kun alkoi puuro maistumaan! Elovenasta ja hedelmäsoseista itse sekoitettu puuro ei maistu yhtä hyvin. Muksun ruokapurkeissa parasta on kannet, koska niissä olevat kuvat kertovat onko purkissa lihaa, kanaa, kalaa vai hedelmiä. Myös jugurttipohjaisille soseille on omansa. Muksuklubissa voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi ja sieltä löytyy myös pelejä hieman isommille lapsille ja vinkkejä askarteluun.

Valion sivuilla on kartta lapsiystävällisistä paikoista ympäri Suomen, tietoa vauvan ravinnosta ja kehityksestä ja reseptejä vauvoille, lapsille ja lastenjuhliin. Täältäkin voit tilata uutiskirjeen.

Myös Semper tarjoaa sivuillaan tietoa lasten ruokailusta ja puuhaa sekä yksinkertaisia reseptejä.

Libero vaipat Pampers vauva

Vaipat

Tässä kohtaa en edes esitä luomuilijaa, vaan jätän suosiolla kestovaipat muille. Libero on meillä käytetyin vaippamerkki ja heillä onkin sopivasti tarjolla Pilttipiirin kaltainen pisteitä kerryttävä Liberokerho. Jokaisessa Liberon vaippapakkauksessa on sisällä koodi, jonka sivuille näpyttelemällä saa muutettua pisteiksi, joilla voi jälleen tilata erilaisia tarvikkeita vaatteista Legoihin. Myös hoitotuotteista kuten rasvoista ja kosteuspyyhkeistä saa pisteitä, mutta harmi vain ei loputtomiin, kuten vaipoista.

Pampers lopetti pistekauppansa tänä vuonna, joten sieltä löytyy nykyään vain tietoa tuotteista ja lapsen eri kehitysvaiheista. Uutena juttuna heillä on nyt tuleville vanhemmille tarkoitettu BabyBox yhteistyössä Lastentarvikkeen kanssa. Paketin voi tilata netistä ja noutaa lähimmästä Lastentarvikkeesta.

Muut

Ainukerhosta voi saada pisteitä keräämällä leluja, ruokailutarvikkeita ja vaikka elektronisen kuumemittarin. Kerhoon liittymällä saa myös kotiin postitettuna vuosikalenterin. Itse totesin liityttyäni itse pisteiden keruun hirvittävän vaivalloiseksi ja tyydyin tilaamaan pelkän kalenterin, joka nyt Ainu-pupuilla kuvitettuna somistaa jääkaappiamme. Pisteitä saadakseen täytyy tietysti ostaa Ainun tuotteita, mutta myös lähettää kuva ostokuitistasi (tai vaihtoehtoisesti kuitti postitse) ja kirjata kuitista tuotteiden koodit. Me olemme ostaneet lähinnä tuttipulloihin vaihtotutteja, joten pisteitä ei olisi ihan hirveästi kertynyt. Muumi-hammastahnan olisimme näköjään saaneet kerättyä, mutta ennemmin ostan sen kaupasta kuin näen vaivaa kuvatakseni ja säilyttääkseni tuttikuitteja.


*Bonusvinkki*

Kannattaa myös tykätä eri lastentarvikeliikkeiden Facebook-sivuista (A-T Lastenturva, Lekmer, Jollyroom..) sillä he järjestävät usein erilaisia arvontoja, joissa voi voittaa kaikkea pipoista pinnasänkyihin ja haalareista lastenvaunuihin. Voimassa olevat kampanjat, tarjoukset ja alekoodit löytyvät yleensä myös Facebookista.


Jos tiedät vielä jonkun listaan sopivan sivun, vinkkaa ihmeessä kommenteissa! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...