sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Vauvan syysvaatekollaasi

Innostuin Kaksplussan blogeissa kiertävästä syysvaatehaasteesta ja päätin tarttua Operaatio Äidin haasteeseen ja tehdä oman kollaasini. Olen äärimmäisen pihi ostamaan mitään muuta kuin ruokaa ja perustarpeita enkä juuri ikinä osta itsellenikään mitään mikä maksaa yli 30 euroa. Välillä toki innostun ja saattaa se mopokin karata silloin tällöin käsistä.

Pätkiksen vaatteet, kuten minunkin, ovat yleensä merkkiä H&M, Lindex ja KappAhl. Niiden laatuun olen ollut ihan tyytyväinen. Tiedän monia "kunnon" lastenvaatemerkkejä, mutta pidän niitä järkyttävän kalliina vaatteiden käyttöikään nähden. Itseni olen muutaman kerran ylipuhunut ostamaan jotain kalliimpaa sillä ajatuksella, että se on ajaton ja kestää pitkään. Nytkin tarkoitan huomattavasti alle sadan euron vaatteita. Pätkikselle taas.. Noh, kymppi bodysta on ihan maksimi ja suurin osa vauvan vaatteista onkin käytettynä saatua, kirppiksiltä ostettua ja lähes kaikki uudet sukulaisilta saatuja. Pihiydestäni huolimatta selailen jatkuvasti eri verkkokauppoja ja haaveilen mitä ostaisin jos tilini olisi pohjaton. Nimitän tätä "ruutushoppailuksi" ja olen pienimuotoisesti addiktoitunut siihen. Siispä tartuin innolla tähän kollaasihaasteeseen ja valitsin eri kaupoista ihania vaatteita hintaa katsomatta. Mukana on sitä Henkkamaukkaa, mutta myös suloiset lampaannahkatöppöset, joiden hinta melkein saa miettimään suloisuutta uudelleen.

syysvaatteita vauvalle lastenvaatteet

housut / body / haalari / tossut / lapaset / pipo

Yhteishinta tälle asukokonaisuudelle on 166,34e. Hui! Toki erityisesti haalariin panostaminen varmasti kannattaa, sillä eihän kukaan halua lapsensa palelevan. Viidenkympin töppösetkin tavallaan menettelevät, sillä ne ovat aitoa ja pehmeää lampaannahkaa. Ja onhan ne pirun söpöt!

Puen Pätkikselle paljon värikkäitä vaatteita, mutta syksy saa minut tunnelmoimaan kaikkea neutraalia, harmaata ja beigeä. Haalari onkin valitsemistani vaatteista ainoa värikäs. Puen Pätkistä omaa silmääni miellyttäen, mutta en vaihda asua kesken päivän jos Mies on vaikkapa pukenut hänelle toisiinsa täysin sopimattomat bodyn, housut ja sukat. Neuvolaan tai muualle lähtiessä saatan "värikoodata" vähän enemmän, mutta usein myös nappaan ensimmäiset vaatteet mitä hoitopöydän nurkalta käteen osuu.

Miten sinä suhtaudut lastenvaatteiden hankintaan? Hankitko käytettynä, uutena, merkkipaitoja vai markettipöksyjä? Vaiko sekoitellen uutta ja käytettyä, edullista ja kallista? Onko lapsen vaatteilla edes väliä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...