perjantai 9. lokakuuta 2015

Leikkauspöydällä

Yksi perheenjäsenistämme menetti tänään miehuutensa. Kaksivuotias koiramme Taco päätyi leikkuriin ja palasi kotiin kahta nyyttiä kevyempänä. Irtonaiset, luuttomat takakannukset nipsaistiin samalla pois, koska ne osuivat koiran kävellessä toisiinsa.

koiran kastrointi kastraatio

Tämä päivä on ollut harvinaisen rauhallinen koiran vain nukkuessa. Leikkaus oli jo yhdeltä iltapäivällä ja elukka makaa edelleen ihan raatona. Vähän väliä on pakko tarkistaa, että se hengittää koska tuollainen rauhallisuus ei todellakaan ole sille ominaista. Silmät ovat liikkuneet reilun tunnin ja korvakin hieman kääntyillyt äänien suuntaan. Juuri äsken se liikutti hieman toista tassuaan. Yö taitaa mennä sohvalla nukkuessa, jotta joku on koko ajan koiran lähellä.

Luulisi, että koiran nukkuessa ja miehen ollessa harrastusseuran kokouksessa (ja lätkämatsissa) äiti saa nauttia rauhallisesta illasta? Väärin! Pätkis on rääkynyt tänään koko viikon edestä ja nyt harmittaa, etten ostanut eilen Anti Stress -teetä kun kävimme lähimmän Punnitse ja Säästä -liikkeen loppuunmyynnissä. Oli ihan pakko pistää Youtubesta rauhoittavaa meditaatiomusiikkia kun sain Pätkiksen hirveän huudon jälkeen nukahtamaan päikkäreille. Taisivat olla tehokkaat unet, koska tuossa se on hihkunut ja ryöminyt tunnin ajan. Tämänkin postauksen piti tulla ulos jo alkuillasta, mutta olosuhteista johtuen kirjoitusrauha ja ajatukset ovat olleet vähän muualla. ** Ja nyt se myöhästyi vielä enemmän, kun koira lopulta kömpi ylös ja ruokakupille samaan aikaan kun Pätkis ilmoitti olevansa kypsä sänkyyn.**

Ihme ja kumma Pätkis on antanut koiran olla rauhassa. Ne ovat kuin paita ja peppu ja hulivilipennusta on kuoriutunut vallan mainio lapsenvahti. Lapsenvahti, jolle pitää päivittäin noin viisikymmentä kertaa muistuttaa, ettei vauvaa saa nuolla naamasta.. Koiran lelut kiinnostavat Pätkistä ihan hirveästi ja ne ovatkin tällä hetkellä parasta motivaatiota ryömimiseen ympäri olohuonetta! Koira onneksi jo jättää vauvalelut rauhaan, mitä nyt silloin tällöin pitää nuolaista ja tutkia mikä niissä lasta niin viehättää.

koira pussaa vauvaa

Olen luonnostellut ihan erillistä kirjoitusta tästä rakkaasta karvakorvasta. Pysy kuulolla jos kiinnostaa tietää miksi kävimme kouluttajalla ja miten Taco tuhosi mehitähden.

Onko muilla ihanan kamalia rakkaita tuholaisia kotona? Miten lapset ja lemmikit tulevat toimeen? Kerro ihmeessä kommenttiboksissa! :)



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...